AMASYA / MERKEZ - Osman Yıldırım Özel Eğitim Meslek Okulu

May

" 10-16 Mayıs Engelliler Haftası " etkinlikleri kapsamında okulumuzda, atölyelerimizde hazırlanmış olan ürünlerin sunumu amacıyla sergi düzenledik.Sergimizin açılışını Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN gerçekleştirdi.Şube Müdürleri,okul müdürleri,veliler,farklı okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler,öğrencilerimizin yıl boyunca atölyelerimizde emek vererek hazırladıkları ürünleri çok beğendiler.

"Engelli olmak üretmeye engel değildir." sloganıyla çıktığımız yolda öğrencilerimizin her daim hayatta başarılı olmalarını diliyoruz.

May

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı " kapsamında okulumuz bahçesinde sebze -meyve yetiştiriciliği yapılıyor.

May

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Geleneksel Tatlar etkinlikleri kapsamında okulumuzda Toyga Çorbası pişirdik.Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.