AMASYA / MERKEZ - Osman Yıldırım Özel Eğitim Meslek Okulu

Mrt

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum "etkinlikleri kapsamında okulumuzda, öğretmenlerimizin ve personelimizin katılımıyla iftar yemeği düzenledik.

Mrt

" 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü " sebebiyle okulumuzda bir program düzenlendi.Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programda,öğrencilerimiz hazırladıkları görsellerle Çanakkale ruhunu en iyi şekilde yansıtmaya çalıştılar.Programda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Mrt

"1-7 MART DEPREM HAFTASI" sebebiyle okulumuzda öğrencilerimize deprem esnasında neler yapılması gerektiğiyle ilgili eğitim verildi ve sonrasında  deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum " faaliyetleri kapsamında okulumuzda  "Meyve Günü" etkinliği yapılmıştır.

Şbt

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı ; Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler kapsamında okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Levent UZUN tarafından öğrencilerimize " Basketbol Sporu" tanıtımı yapıldı.

Şbt

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı çerçevesinde okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerine mevsiminde meyve ve sebzelerin tanıtımı yapıldı.Okulumuzun meyve günü etkinliği için portakal,elma ve mandalina alındı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında düzenlenen iş birliği protokolü kapsamında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyonu Önleme ve Kontrol Kılavuzu'na" uygun olarak "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürütülmektedir.

Osman Yıldırım Özel Eğitim Meslek Okulu olarak " Okulum Temiz " Belgesi almaya hak kazandık.

Şbt

" Okulumda Sağlıklı Besleniyorum " etkinlikleri kapsamında okulumuzda  aşure yapılıp öğrenci ve tüm personelimize ikram edilmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.